Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2006

Πού είναι το ΕΣΡ;;

Μάλλον οι κύριοι των παχυλών μισθών του ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) δεν βλέπουν τηλεόραση. Δεν εξηγείται αλλιώς πως επιτρέπουν ακόμη και δεν έχουν επιβάλλει πρόστιμο (εγώ αν ήμουν θα τον έκλεινα) στον ALPHA για την καινούρια πολυδιαφημισμένη εκπομπή της λαοφιλούς Ρούλας Κορομηλά. "3 ευχές" ο τίτλος της. Θεματολογία της να προσφέρει το "θέαρεστο" έργο της ουσιαστικής βοήθειας σε ένα κράτος που δε φροντίζει τους πολίτες του. Πολίτες χτυπημένοι από τη μοίρα, ανάπηροι, παραμορφωμένοι, άνθρωποι και (κυρίως) παιδιά που η ζωή δεν τους κοίταξε με την καλή της ματιά.

Τους γεμίζει με δώρα βουρκωμένη, δώρα που προσφέρουν εταιρείες με μόνο σκοπό την προβολή και διαφήμισή τους. Και το φιλοθεάμων κοινό, δακρυσμένος παρακολουθεί με δέος τη "Μητέρα Τερέζα" της σύγχρονης τηλεόραση να προσφέρεται (με το αζημίωτο) προς τέρψη των σύγχρονων τηλεθεατών-προβάτων.

Ειλικρινά δεν αμφισβητώ την καλή πρόθεση του εν λόγω σταθμού, ακόμη και των εταιρειών που προσφέρουν αφειδώς τα προϊόντα τους. Δε θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό χωρίς κάμερες, χωρίς φώρα και φανφάρες, εν μέσω πολυέξοδων show;;

Τα λέει πολύ ωραία η κ. Διαμαντάκου των "ΝΕΩΝ" περί "Εκμετάλλευσης της απόγνωσης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: