Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2006

Αντράκια του κ@@@ου!!!

Δε μου λέτε κ. Μπαλάσκα;; Οι ατσαλάκωτοι που διατείνεστε ότι πρέπει να είναι οι "άνδρες" της αστυνομίας είναι οι ίδιοι με αυτούς που σακάτεψαν στο ξύλο το παλικαράκι τις προάλλες στη Θεσσαλονίκη; Έτσι είναι οι άνδρες; 5-6 μαζί να δέρνουν αλύπητα έναν ανυπεράσπιστο; Και άντε να το δεχτούμε ότι ο εν λόγω νεαρός ήταν ο μεγαλύτερος τραμπούκος από τη μεταπολίτευση και μετά. Μας θεωρείτε τόσο ηλίθιους πως δεν ξέρουμε τί βλέπουμε; Μήπως το αντριλίκι μετριέται μόνο με τις μπουνιές και τις κλωτσιές;

Ή μήπως Άντρας είναι αυτός που παραδέχεται το λάθος του, ζητάει συγνώμη, δε στρουθοκαμηλίζει και κυρίως είναι σεμνός. Αυτή είναι μαγκιά κ. Μπαλάσκα, που με τις χουντικές σας απόψεις είστε το όνειδος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Πείτε βρε παιδιά.."Συγνώμη κάναμε λάθος, στους κύκλους μας, όπως και σε πολλούς άλλους κλάδους, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά" Θα σας έλεγε κανείς λογικός πολίτης τίποτα; Ούτε η ελληνική αστυνομία θα είχε γίνει βορά των καναλιών, των τηλεδικαστών και των παραθύρων. Από μόνοι σας γίνατε τροφή για τα σκυλιά. Καλά να πάθετε.....

Δεν μπορείτε "κύριοι" να αμφισβητείτε αυτόπτες μάρτυρες, καθηγητές πανεπιστημίου, που δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να σας μηνύσουν. Γίναν, όμως, μάρτυρες σε ένα ειδεχθές γεγονός που θα τους κυνηγά αν τον αφήσουν άθικτο.

Πολύ συχνά, κακώς, η αστυνομία γίνεται στόχος των...τηλεκριτών. Μη τους δίνετε τροφή με τις ενέργειές σας και κυρίως με τις πράξεις. Ξεφτιλίσατε με τα λεγόμενά σας το πλήθος των ευσυνείδητων και άξιων αστυνομικών αυτής της χώρας, που με τους μισθούς πείνας, δίνουν κάθε μέρα μάχες για να αισθανόμαστε εμείς οι απλοί πολίτες όσο το δυνατό πιο ασφαλείς.

Αλλά εσείς, συνδικαλιστές του κώλου, ψηφολάτρες και ψηφολάγνοι, για να αποκτήσετε ακόμη μια καρέκλα, δεν έχετε ιερό και όσιο και κατηγορείτε....ζαρτινιέρες, ως υπαίτιες για τον τραυματισμό ενός έλληνα πολίτη, ό,τι και να έχει διαπράξει αυτός....Δεν ντρέπεσαι ρε καριόλη, είρωνα και γλυφοκώλη, να βγαίνεις και να λές αυτές τις μαλακίες; Κοντοκουρεμένος, στα πρότυπα των ακδροδεξιών σου απόψεων, φρεσκοξυρισμένος, ατσαλάκωτος, απολαμβάνεις τα γουρούνια του στάβλου σου να σκοτώνουν αλύπητα τον κόσμο.

Ξεφτιλισμένε "άντρακλα", αντράκι με φουστάνι.... Θέλω ρε πούστη, όταν θα βγει (που δε το πιστεύω) η καταδικαστική απόφαση για τους συναδέλφους σου, να δω τι θα λες τότε.... Μήπως καλέσεις τη ζαρτινιέρα για μάρτυρα;; Αυτή είναι πιο έξυπνη από σένα και δε μιλάει, εσύ με την κοπριά που έχεις στο μυαλό σου, όλα όσα λες μυρίζουν σκατά...

3 σχόλια:

meez είπε...

ακριβώς !

Ανώνυμος είπε...

Απο περιέργεια αν ήταν δικο σου
παιδί ο φοιτητης τι θα εκανες ???
Θα περιμενες τα δικαστηρια να
βρεις το δικιο σου ???

Thodoris είπε...

Αν κατάλαβα καλά μιλάς για το αν προεάβαινα σε πράξεις αυτοδικίας;; Μάλλον όχι...Καλώς ή κακώς πρέπει, άσχετα με το αν κάποιοι έχουν καταλύσει κάθε έννοια δικαίου, να ακολουθούμε το γράμμα του νόμου.
Θα πρότεινες κάτι άλλο;