Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2006

Ύβρεων συνέχεια...

Δεν πρόλαβα να ηρεμήσω από το παραλήρημα του προηγούμενού μου post και να που διαβάζω στα σημερινά "ΝΕΑ" για τις..."κυρώσεις" των αστυνομικών όταν δείχνουν "υπερβάλλοντα" ζήλο. Πόσο τιμάται η βία; Από 60 μέχρι 90 ευρουδάκια, τη στιγμή που η εγκληματική παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη κοντεύει τα 700!! Άντε άμα σκοτώσουμε και κανένα να τα κάνουμε 150 βαριά βαριά, μη του στερήσουμε και τον επιούσιο... Άμα αρχίσω πάλι να βρίζω, εγώ θα φταίω; Να με λογοκρίνετε όσο θέλετε, αυτά τα μουνόπανα θα τα βρίζω και θα τα ξαναβρίζω μέχρι να στεγνώσει το σάλιο μου. Εκπυρσοκρότησε λέει το όπλο μόνο του, σε λίγο τα περίστροφα θ' αρχίσουν να χορεύουν και τσάμικο (όπως ο Παπαδόπουλος κάποτε...κάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 70...).



Ρε δε γαμιέστε λέω εγώ, που έχετε ξεφτιλίσει κάθε έννοια ανθρωπιάς, σεβασμού και αξιοπρέπειας. Τι ΕΔΕ και μαλακίες μου ξεφουρνίζετε κάθε τρεις και λίγο. Και συ βρε ρόμπα ξεκούμπωτη, υπουργέ Δ. Τάξης, με τη χωρίστρα και το αγελαδογλειμένο μαλλί, με το πομπώδες ύφος και τη μόνιμη επίδειξη γλωσσομάθειας, γιατί δεν τους ξηλώνεις όλους; Έτσι φαίνεται το αντριλίκι...."Δεν με ενδιαφέρει τίποτα, εγώ είδα 4-5 γομάρια να δέρνουν έναν ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο και θα σας στείλω όλους στα κάτεργα", έτσι αντιδρούν οι άνδρες με αρχίδια, όχι με ΕΔΕ. Τους είδαμε και τους δικαστές και τους εισαγγελείς. Είναι κι αυτοί μέρος του χορού της ασυδοσίας, της αυθαιρεσίας και της λαμογιάς.

Αντιδρούν λέει οι συνδικαλιστές με τις ακροδεξιές κορώνες του Μπαλάσκα (βλέπε φασίστας...). Σιγά τα ωά!! Αντί να τον στριμώξετε σε καμιά γωνία (με κάμερες εννοείται) και να τον βαράτε καμιά εικοσαριά μέχρι να βγει αίμα από τον κώλο του και να του πείτε μετά ότι επέσε στο...παγκάκι και βάρεσε τη μάπα του μόνος του, τον έχετε εκεί και τον χαϊδεύετε. Η ανοχή είναι συνενοχή, μαλάκες, ε, μαλάκες!!!!!!!!!

Πριν από λίγο συζητούσα με μία συνάδελφο, η οποία μου έλεγε ότι τη φοβίζουν όλα όσα συμβαίνουν σ' αυτή τη χώρα... Πόσο δίκιο είχε....

1 σχόλιο:

Βασίλης είπε...

δεν συμφωνώ με το υβρεολόγιο έναντι της αστυνομίας.

συμφωνώ με το κράξιμο του υπουργού και των αρχισυνδικαλιστών του σώματος.

ο υπουργός έχει εσφαλμένη αντίληψη περί προστασίας των υπαλλήλων του- αγαθή μεν η πρόθεση αλλά προς λάθος κατεύθυνση.

η αστυνομία δεν χρειάζεται κράξιμο και γιουχάισμα- ειδικά στην κομπλεξική ελληνική κοινωνία, αστυνομία και στρατός θα πληρώνουν για πολύ ακόμα τα περασμένα λάθη (δικά τους και άλλων...) Και φυσικά όλη η Ελλάδα θα συνεχίσει να χρυσοπληρώνει το αριστερόστροφο κομπλεξ της...

το ουσιώδες είναι ότι η αστυνομία (και οι ένοπλες δυνάμεις γενικά) είναι ανεκπαίδευτοι, με χαμηλό ηθικό και οικονομικά εξαθλιωμένοι (στην πλειοψηφία τους και κυρίως οι στρατιωτικοί). Από την άλλη τους θέλουμε όλους επαγγελματίες.

Λοιπόν, εάν το κράτος δεν τους δώσει για να μπορεί μετά να απαιτεί επαγγελματισμό και να διώχνει άμεσα τους επίορκους θα συνεχίσουμε να έχουμε το ίδιο επίπεδο σωμάτων ασφαλείας. Δυστυχώς.

Και θα ελπίζουμε στις εξαιρέσεις...