Σάββατο, Ιανουαρίου 06, 2007

Επαρχία...

Πολλοί από εσάς που τυχόν παρακολουθείτε το blog μου θα έχετε αντιληφθεί ότι είμαι καθηγητής στη μέση εκπαίδευση. Και μάλιστα καθηγητής πληροφορικής, αν μπορεί να θεωρηθεί ότι η πληροφορική είναι κάτι που διδάσκεται και είναι εύκολο να μεταδοθεί σε...ατίθασα νιάτα σαν τα σημερινά ελληνόπουλα.

Εδώ και έξι χρόνια περίπου, διδάσκω στη ξεχασμένη επαρχία και μόλις πρόσφατα έβαλα τον πισινό μου κάτω να φτιάξω μια ιστοσελίδα για το σχολείο μου, θέλοντας να προβάλλω -μέσω του "θαυμαστού" διαδικτύου- την περιοχή που μένω, που ωρίμασα, που αγάπησα, τα τελευταία χρόνια. Μια περιοχή, που δεν πίστευα όταν πρωτοήρθα εδώ, πως θα μείνω τόσο πολύ και πως με μεγάλη δυσκολία θα "εγκαταλείψω" όταν κάποια στιγμή χρειαστεί να φύγω.

Γι' αυτούς τους λόγους, λοιπόν, θα χαρώ πολύ αν ρίξετε μια ματιά, έστω κλεφτή, στις σελίδες του σχολειού μου και όσοι από εσάς το επιθυμείτε να στείλετε τα σχόλιά σας.

Σας περιμένω όλους στο http://lyk-exapl.pel.sch.gr

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μια χαρα ειναι το site!!!Καλο θα ηταν να το εμπλουτιζεις συνεχεια με εργασιες των παιδιων αλλα και φωτογραφιες απο τη καθημερινοτητα σας!

Stelios Frang είπε...

Καλή επιτυχία συνάδελφε!