Τρίτη, Νοεμβρίου 06, 2007

Ψηφιακή Όαση

Μέσα στην ελληνική τηλεοπτική έρημο, οάσεις όπως η “Ψηφιακή Ελλάδα” (ΕΤ1, Δευτέρα 19:00) ξεδιψούν τον εξαντλημένο από τη ξεφτίλα τηλεθατή. Παρουσιαστής ο Νίκος Βασιλάκος, πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Ι., που με το...Μηλαράκι του κάνει θαύματα.

Μετράει ήδη πέντε εκπομπές αφιερωμένες όλες στη ψηφιακή εποχή και στη ψηφιακή ζωή. Θέματα της επικαιρότητας, καλεσμένοι, επιλύσεις προβλημάτων, οδηγοί αγοράς. Όλα αυτά δοσμένα με φρεσκάδα, απλή γλώσσα, χωρίς κουραστικές τεχνικές (και άχρηστες) λεπτομέρειες. Μπράβο αγαπητέ Νίκο με όλες τις ευχές μας για πολλές και ακόμη πιο επιτυχημένες εκπομπές.

Στη σημερινή, παρουσιάστηκαν τρεις ιντερνετικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που πήραν αμέσως τη θέση τους στη σχετική λίστα του iTunes:
ΥΓ. Γέλασα πολύ με την παρουσίαση των ρυθμίσεων δικτύου σε Windows που ήταν εγκατεστημένα στο...μηλαράκι του Νίκου. Φύλαγε τα ρούχα σου μη δεις καμιά μπλε οθόνη στη μέση της εκπομπής!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑ.ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ,Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,Η ΒΙΛΙΟΘΗΚΕΣ,Κ.Λ.Π. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕL;;;;