Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2007

Επιστολή στην Υπουργό Εξωτερικών

Αγαπητή κ. Μπακογιάννη,

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να απαλλάξετε τον ελληνικό λαό από τα επιπλέον χρήματα που χρειάζονται για να πληρώσετε όλους τους συμβούλους και ακολούθους του υπουργείου σας.

Στα βόρεια της Ελλάδας, συγκεκριμένα στη συμπρωτεύουσα, έχετε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή τους 800 του Άνθιμου, έτοιμους να θυσιαστούν στις Θερμοπύλες της Δοϊράνης και των Ευζώνων στην προσπάθειά τους να επεκτείνουν τα βόρεια σύνορά μας. Είναι έτοιμοι να προτάξουν τα στήθη τους στους FYROMτζήδες που θέλουν να οικειοποιηθούν τα κεκτημένα της ένδοξης γενιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έτσι θα μπορέσουμε «Να έχουμε μια Μακεδονία όπως τη θέλουμε. Μια Μακεδονία ελληνική και ει δυνατόν με προσαρτημένα τα κομμάτια που της λείπουν. Να τα πάρουμε πίσω.»

Φανταστείτε, εκμεταλλευόμενη αυτό το επίλεκτο σώμα, πόσα κονδύλια θα εξοικονομηθούν (Ίσως έτσι γλιτώσουμε και την αύξηση του ΦΠΑ), χώρια που θα δείξετε καλή διάθεση στους 10 υπέροχους του Γιώργου (του Καρατζαφέρη, μη μπερδεύεστε, ο άλλος του ΠΑΣΟΚ είναι Γιωργάκης) και μπορεί να τη βγάλετε καθαρή για όλη την τετραετία, χωρίς να σας νοιάζει αν θα διαγράψετε τον Βύρωνα ή όχι.

Τελοσπάντων, για να μη σας κουράζω άλλο, σας επισημαίνω ότι όλα τα παραπάνων μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρότατο διαπραγματευτικό χαρτί στις συνομιλίες σας με τον ΟΗΕ, τους ομολόγους σας των Σκοπίων, τους μεσολαβητές, προειδοποιώντας τους για τις δύσκολες μέρες που θα περάσουν αν αναλάβει πρωτοβουλίες ο Άνθιμος και οι 800 εκλεκτοί του. Τί να την κάνετε τη διπλωματία, το βέτο και όλα αυτά τα ξεπερασμένα όταν έχετε τέτοιο ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του “εχθρού”;

Μετά τιμής,
Ένας εκ των μη-800

Δεν υπάρχουν σχόλια: