Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2007

Άκου τι έκανε το κωλόπαιδο!

Όπως όλοι οι γονείς δύο μεσοαστοί αμερικάνοι, η Shannah και o Joey, ανησυχούσαν για τις επιδόσεις του παιδιού τους στο σχολείο. Του απαγόρεψαν γι' αυτό ν' ασχολείται με τις ώρες με γνωστή παιχνιδομηχανή.

Όμως, ο 16χρονος Cory, σαν οργισμένο νιάτο, που το έπνιγε το δίκαιο, πήρε την απόφαση να δώσει μια ριζική λύση στην όλη ιστορία και να συνεχίσει να παίζει το Playstation του: προσέλαβε έναν επαγγελματία εκτελεστή να "καθαρίσει" τους γονείς του. Τι πιο εύκολο και πιο σίγουρο! Μπαμ και κάτω!

Η μαμά του διαπίστωσε πως οι απειλές του γιου της ήταν αληθινές. Συνεννοήθηκε με μια έμπιστη φίλη της, η οποία τον πήγε στο δωμάτιο ενός μοτέλ, όπου συνάντησε έναν μυστικό αστυνομικό, που προσποιήθηκε τον εκτελεστή. Ο μικρός του υποσχέθηκε το φορτηγάκι(!) των γονιών του αν τους "καθάριζε". "Δυο σφαίρες είναι αρκετές" φέρεται να του είπε ο πιτσιρικάς, με πρωτοφανή ψυχρότητα.

Μετά από λίγες ώρες το ζευγάρι ειδοποιήθηκε πως το βλαστάρι τους είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας φόνου.

ΥΓ. Παραθέτω την είδηση ως έχει, υπάρχει λόγος να γκρινιάξω;

[πηγή]

2 σχόλια:

Babis Dermitzakis είπε...

Απαράδεκτο για τους γονείς. Θα έπρεπε να απευθυνθούν σε ιδιωτικό ντέτεκτιβ και όχι στην αστυνομία. Τώρα αυτοί θα τραβιώνται. Δεν είναι ανεύθυνοι που το βλαστάρι τους θέλησε να τους δολοφονήσει, και δεν εννοώ φυσικά ότι δεν τον άφηναν να παίζει play station

Thodoris είπε...

Απαράδεκτη κατάσταση γενικότερα....